MascaretesAndorra fa una tercera entrega de més de 600 mascaretes i ja en són més de 2.000

Mascaretes casolanes
Mascaretes casolanes. Foto: MascaretesAndorra

MascaretesAndorra ha fet una tercera entrega de 633 mascaretes al Govern aquest dimecres al migdia. D’aquesta manera, ja s’ha entregat un total de més de 2.000 mascaretes. Aquestes mascaretes provenen del conjunt de tallers i ciutadans d’arreu del país que actualment col·laboren amb la xarxa, els quals segueixen les directrius tècniques que ha facilitat el Ministeri de Salut del Govern d’Andorra per a l’elaboració de les unitats.

Les mascaretes permeten la reutilització, ja que es poden netejar a temperatura de 60ºC i esterilitzar-les tantes vegades com sigui necessari. Aquestes mascaretes van destinades a totes aquelles persones que es troben exposades diàriament a la COVID-19 o les persones més vulnerables (gent gran o immune deprimits). No s’utilitzaran en el cos sanitari. El Govern d’Andorra és qui s’encarrega de distribuir a tots els col·lectius afectats. Si es forma part d’aquests col·lectius i es vol obtenir mascaretes, s’ha d’enviar un correu electrònic a la següent adreça: MascaretesCasolanes@govern.ad.

La xarxa de producció de mascaretes continuarà elaborant-ne més, les quals seran entregades en els pròxims dies. “La solidaritat i acció col·lectiva ciutadana creada en aquesta iniciativa demostra la capacitat imparable que tenim com a país per resoldre situacions excepcionals, com la viscuda”, conclou el comunicat de MascaretesAndorra, que dona les gràcies a tots els que ajuden i col·laboren amb la xarxa.