carrer buit
Els carrers d’Andorra es veuen buits amb el confinament

El ministre de Salut preveu que la situació actual a causa de la Covid-19 s’allargarà almenys un mes i mig més. En qualsevol cas creu que si s’aconsegueix aplanar el pic, es plantejarien alleugerir les restriccions, per exemple per fer activitats a la natura.

Joan Martínez Benazet ho ha dit molt clar: la situació actual es podria perllongar entre un mes i mig i dos. Per tant, ratificant el que avançava dilluns el ministre portaveu, la situació de confinament i la resta de restriccions s’allargarà més enllà de la data prevista, que era aquest dijous.

Remarca que “les decisions s’han de prendre dia a dia“. “Les restriccions no es poden aixecar fins que no s’aplani la corba. Penso que aquesta situació s’allargarà aproximadament un mes i mig o dos”, ha declarat.

El titular de Salut recorda que les decisions es prenen gairebé dia a dia, en funció de com evoluciona la situació. En cas que l’aplanament de la incidència es mantingui, es preveu alleugerir les restriccions, per exemple, permetent algunes activitats a la natura. Però avui aquest escenari és impossible.

Número de WhatsApp per les víctimes de violència de gènere
D’altra banda el Govern ha activat un número de WhatsApp per a les dones maltractades, el 606.181, que a causa de la situació actual hagin de conviure amb el maltractador.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada