Maquillatge matificant: Lluentors per al que queda d’estiu

Una dona jove amb maquillatge matificant (Pexels)
Una dona jove amb un maquillatge matificant (Pexels)

Encara que la pell lluminosa d’efecte glow és tendència, les qui tenim la pell grassa sabem que no totes les lluentors són iguals. Amb les altes temperatures, és normal que la pell segregui més greix, especialment en la zona T (front i nas) i en els pòmuls. Si vols ser tu qui triï quan i on brilles, suma’t al maquillatge matificant.

Què pot fer per a tu el maquillatge matificant?

Les prebases i bases de maquillatge matificants contenen ingredients específics per a absorbir l’excés de greix en pells mixtes, grasses i amb tendència a l’acne, com el carbó, el zinc, l’argila o a l’àcid salicílic, entre d’altres. Gràcies a ells, proporcionen un acabat mat, uniforme i molt natural.

Per part seva, les pols matificants t’ajudaran a mantenir el maquillatge intacte per més temps, una cosa important, ja que precisament, el greix fa que nostre makeup desaparegui amb més facilitat. També podràs modular el to de la pell i mantenir a ratlla les lluentors, perquè les textures en pols les controlen millor que, per exemple, les que són en crema. Tingues-ho en compte també a l’hora de triar el teu coloret!

No obstant això, si de veritat vols mantenir una pell lliure de lluentors no desitjables, no et servirà només amb el maquillatge. El més important és que segueixis una rutina de cures adaptada al teu tipus de pell i amb productes específics per a ella.Per bellezactiva.com

TOTES LES NOTÍCIES