L’última ‘Nit d’estiu’ a Engolasters traslladarà el públic als primers anys de FHASA

Una visita teatralitzada al Camí Hidroelèctric a Engolasters
Una visita teatralitzada al Camí Hidroelèctric a Engolasters. Foto: FEDA

La visita teatralitzada al Camí hidroelèctric d’Engolasters serà l’última de les Nits d’estiu organitzades enguany per FEDA Cultura. Aquest dissabte, a partir de les 21 hores i sortint de la Casa dels guardes, els visitants podran traslladar-se als primers anys de FHASA a través de tres guies molt especials. 

La Lluïsa, la Sra. Rosa i el Sr. Creus Vidal, un dels enginyers protagonistes del naixement de la principal infraestructura hidràulica del país, seran els responsables de fer viure als assistents els costums i la feina d’aquells treballadors i treballadores de principis del segle XX. A més, qui no falti a la cita podrà emportar-se un record en forma de melmelades molt especials.

Les sis activitats que FEDA Cultura ha sumat a l’esdeveniment de les Nits d’estiu als museus han  tingut una gran acollida per part del públic, que ha valorat positivament propostes singulars que lliguen la història hidroelèctrica del país a l’entreteniment i la sensibilització, a través de la  cultura i la ciència. De fet, totes, incloent-hi la d’aquest dissabte, han fet ple d’aforament. 

Les propostes són gratuïtes i estan adaptades a la situació sanitària.

TOTES LES NOTÍCIES