El Comú d’Encamp organitza una nova edició dels “mercats d’estiu a la plaça” al Pas de la Casa

Cartell del mercat d'estiu al Pas de la Casa
Cartell del mercat d’estiu al Pas de la Casa.

Des d’avui divendres 27 fins diumenge 29 d’agost, la plaça de l’Església del Pas de la Casa acollirà una nova edició dels mercats d’estiu a la plaça, el mercat d’artesania i comerç local de l’estiu per ajudar a la dinamització econòmica de la parròquia.

Mercats d’estiu a la plaça és una iniciativa de dinamització dels caps de setmana d’estiu de la parròquia encampadana, després que l’any passat l’acció fos molt ben valorada, tant pels veïns com pels comerciants i restauradors, enguany s’ha repetit l’acció i aquest cap de setmana és el tercer dels quatre que tindran lloc a la parròquia en l’edició 2021. Aquesta iniciativa s’emmarca en les accions i mesures incloses en el pla de reactivació econòmica, a través d’activitats complementàries a l’oferta turística, cultural i esportiva.

Artesans i comerços locals muntaran parades a l’aire lliure durant tot el dia i fins a les 19 h de la tarda. Enguany com a novetat, s’hi han inclòs actuacions musicals, i per aquest cap de setmana, concretament el dissabte 28 d’agost a les 12 h el grup musical “Els Pali” actuarà a l’escenari de la plaça de l’Església. L’entrada és gratuïta.

El darrer dels mercats d’estiu del 2021 tindrà lloc el cap de setmana del 10 al 12 de setembre, en aquesta darrera ocasió serà a Encamp, als voltants de la plaça de Sant Miquel i comptarà amb les actuacions musical de Black Thursday, divendres 10 de setembre a les 19 h de la tarda, i els de Punkers Love the 80s el dissabte 11 a la mateixa hora, a l’escenari de la plaça Sant Miquel.

TOTES LES NOTÍCIES