L’obra de teatre ‘A foc lent’ s’emet al Youtube per una retvella més segura

Obra de teatre 'A foc lent'
Obra de teatre ‘A foc lent’. Foto: RàdioSeu

Aquest passat dimecres es va transmetre en directe, a través del canal de YouTube del Departament d’Interior de la Generalitat, l’obra de teatre “A foc lent”, que té l’objectiu d’acostar als infants i joves els principals consells d’autoprotecció per una revetlla segura també en pandèmia.

La peça teatral s’emmarca dins la campanya “Revetlla segura“, que la Direcció General de Protecció Civil (DGPC) porta a terme cada any.

A més a més, la Direcció General de Protecció Civil ha creat una pàgina web des d’on es podrà consultar el contingut, que repassa diversos aspectes vinculats amb la nit de Sant Joan, com no posar petards mai dins d’ampolles, no llançar-los prop de zones forestals o contra ningú, ni encendre’ls dins les cases, així com no cremar papers a les fogueres, entre d’altres.

L’obra de teatre “A foc lent” la podeu trobar en el seguent enllaç https://www.youtube.com/watch?v=ldMf-OFCQ5E.

 

Representacions des del 2016

L’obra de teatre ‘A foc lent’ es representa des del 2016, i des de llavors s’han fet una cinquantena de representacions a diversos municipis catalans i l’han vist al voltant de 6.800 alumnes. Al llarg d’aquests anys l’han representat dues companyies de teatre: Filomena teatre (2016-2017) i Milnotes teatre (2018 a 2021). El 2019, que va ser el darrer any que l’obra es va fer de manera presencial, la van veure més de 2.000 alumnes de 10 municipis.

Paral·lelament a la representació d’aquesta obra de teatre, Protecció Civil ha recollit en un document les pautes per als ajuntaments per l’organització de la revetlla de forma segura tant pel que fa a l’ús del foc i la pirotècnia com pel que fa a les mesures COVID-19.

TOTES LES NOTÍCIES