Les rebaixes d’hivern, del 18 de desembre al 7 de març

Una botiga amb el cartell de rebaixes
Una botiga amb el cartell de rebaixes. Foto: Arxiu

El Consell de Ministres ha aprovat el decret pel qual es regula l’establiment del calendari de venda en rebaixes d’hivern 2020-2021.

Així, s’ha determinat que el període s’inicia el 18 de desembre del 2020 i finalitza el 7 de març del 2021. La venda en rebaixes privades únicament pot tenir lloc durant el període comprès entre l’11 i el 17 de desembre del 2020. Els comerços dedicats a la venda d’articles i material d’esports d’hivern (esquí) només poden vendre en rebaixes durant el període comprès entre el 12 de febrer i el 5 d’abril del 2021.

Tal com ha explicat el ministre Portaveu, Eric Jover, El Govern ha decidit aprovar el Decret amb aquestes dades estipulades, però amb el benentès que donat l’actual context de crisis sanitària i la seva repercussió econòmica, s’ha acordat amb el sector, la possibilitat ampliar del període si fos necessari. Aquesta possibilitat es valorarà a finals del mes de gener.

El text del Decret, que es publicarà al BOPA la setmana entrant, recorda que cada comerciant és lliure d’efectuar o no la venda en rebaixes, tot i que, si decideix dur-la a terme, ho ha de fer tenint en compte les condicions establertes en la normativa vigent en matèria de comerç i durant els terminis que estableixi el calendari aprovat i, respectant en tot moment els drets dels consumidors i la bona fe en les relacions de consum.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES