Les obres dels Serradells tenen el vistiplau per poder reprendre’s

L'incendi que va malmetre el complex esportiu dels Serradells
L’incendi que va malmetre el complex esportiu dels Serradells. Foto: Arxiu

La Justícia ha donat el vistiplau per reprendre les obres de remodelació dels Serradells, que haurien d’estar enllestides el febrer-març del 2022. Així ho ha comunicat el cònsol menor d’Andorra la Vella, David Astrié, en el transcurs del Consell de Comú d’aquetsa tarda.

Després de l’incendi es van fer uns peritatges entre les companyies asseguradores. Fa dos mesos, la Justícia va aturar els treballs perquè es fes un contraperitatge “que ja s’ha efectuat”. “Sortosament gairebé dos mesos després d’aquest contraperitatge se’ns ha autoritzat novament l’inici de les obres”, ha anunciat.

Astrié ha afegit que “tot està preparat” i que quan acabi el temps estipulat per recórrer “començarem formalment a iniciar els treballs de reconstrucció dels Serradells”.  Les obres haurien d’estar acabades d’aquí a quinze mesos i costarien uns tres milions.

Una notícia celebrada pels consellers Socialdemòcrates de la capital. “Serà el segon aniversari del sinistre”, ha recordat Carmona, que ha valorat que amb la infraestructura es potencia l’esport “i també el benestar dels ciutadans de la parròquia”.

TOTES LES NOTÍCIES