La seu central de FEDA
El consum d’energia s’ha reduït substancialment (ARXIU)

Les dades de consum elèctric a data d’aquest dijous han experimentat una caiguda d’entre un 35% i 38% respecte al mateix dia de l’any passat. Albert Moles, director general de Forces Elèctriques d’Andorra (FEDA), atribueix aquesta davallada al tancament d’hotels i pistes d’esquí a conseqüència del brot de la Covid-19. Així i tot, Moles ha fet un crit a la calma, subratllant que aquest impacte “ja el tenim interioritzat”, i ha afegit que en altres ocasions s’han trobat en situacions similars, posant com a exemple “una pujada del preu del petroli”.

D’altra banda, Moles espera que a partir d’aquest dijous aquest marge s’estabilitzi i de cara al mes següent la comparativa respecte l’any passat no sigui “gaire diferent”. L’impacte més negatiu sobre la companyia es va produir aquest diumenge, amb un descens del 20%.

El director general de FEDA ha explicat, també que tots els tràmits que es poden fer amb la companyia “funcionen amb normalitat”, tot i que ha apuntat que “els treballadors ho fan tot des de casa”. En aquest sentit, Moles ha celebrat que no s’hagi produït, almenys de moment, cap contagi entre el personal de FEDA.

1 comentari

  1. Yo no entiendo porque la gente solo se queja cuando tienen una bajada minima de los ingressos de sus empresas ,cuando asta ahora siempre han tenido super ingressos se callaban muy calladitos y se metian sus ganancias al bolsillo….es impresionante como se quejan las grandes empresas que asta ahora solo facturaban porencima de las medias y ahora que han cerrado algunas tiendas ,ya se quejan que no hay consumo…me cago en la puta,es indignante esta mierda

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada