L’EFA exposa el seu Pla d’Actuació envers la crisi de la Covid-19 al PS

JoaquiM Miró, Pere López, Francesc Mora i Josep Tomàs
Joaquim Miró, Pere López, Francesc Mora i Josep Tomàs. Foto: EFA

L’Empresa Familiar Andorrana (EFA) ha celebrat aquest divendres la quarta d’una sèrie de reunions amb els principals partits polítics del país per a presentar el seu Pla d’Actuació, preparat arran de la crisi del SARS-CoV-2, amb l’objectiu d’incentivar la demanda de productes i serveis, així com les magnituds d’inversió pública i privada al Principat d’Andorra.

En aquests cas els assistents a la reunió han sigut representants del grup Parlamentari Socialdemòcrata: el seu president, Pere López, i el conseller general Joaquim Miró.

En el decurs de la reunió, el president de l’EFA, Francesc Mora, i el Secretari Tècnic, Joan Tomàs, han explicat les mesures proposades incloses dins del Pla d’Actuació així com les preocupacions i incerteses futures que la situació econòmica derivada de la pandèmia està provocant entre els empresaris membres de l’associació.

Ha estat objecte d’especial èmfasi el desenclavament del Principat d’Andorra, l’aeroport nacional així com la lentitud en els procediments d’inversió estrangera.

TOTES LES NOTÍCIES