La Seu d’Urgell torna a organitzar la campanya solidària ‘Cap infant sense il·lusió’

Cartell de la iniciativa "Cap infant sense il·lusió", a la Seu d'Urgell
Cartell de la iniciativa “Cap infant sense il·lusió” (Ajuntament de la Seu)

Aquest dilluns, 19 de desembre, s’activa la campanya solidària de recollida de joguines noves i altres articles ‘Cap infant sense il·lusió’ amb l’objectiu que els infants de la Seu d’Urgell en situació de vulnerabilitat rebin, almenys, un regal per la nit de Reis.

Enguany, hi prenen part sis comerços de la capital alturgellenca i vuit clubs esportius de la Seu, repetint la filosofia de les darreres edicions d’aquesta campanya: recollir joguines noves i altres productes comprats a la ciutat. Els comerços col·laboradors en la campanya ‘Cap infant sense il·lusió’ són Pepe i Dalda Joguines, La Casa de les Joguines, Llibreria Purgimon, La Salvat, Papereria 4Fulls i Llibreria Carlin. La campanya estarà activa fins el dia 30 de desembre.

Cada comerç dedicat a algun d’aquests articles i que ha volgut participar a la campanya tindrà una caixa elaborada per a l’ocasió. Tothom que vulgui fer una donació per als infants podrà comprar un article a un dels comerços col·laboradors i dipositar-lo a la caixa de l’establiment on fa la compra.


‘Fem la carta als Reis’
La tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament de la Seu, Marian Lamolla , explica que des de Serveis Socials s’està treballant amb els infants en situació de vulnerabilitat perquè participin en l’activitat ‘Fem la carta als Reis’. Aquests nens i nenes redactaran la seva carta per tal que a la nit de Reis rebin, almenys, un regal de tot allò que han posat a la seva carta.

Cap Infant sense il·lusió és una col·laboració entre l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, el Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell, comerços de la Seu, així com els clubs esportius Sedis Bàsquet, Club Cadí Canoë Kayak, Club Esportiu Ciutat de la Seu, Club Hoquei i Patinatge Artístic Cadí-la Seu, EDFOR, la Seu d’Urgell FC, Futbol Club Pirineus i Atlètic Club la Seu d’Urgell.

TOTES LES NOTÍCIES