La Seu d’Urgell participa al nou cicle ‘Plançó: circuit escena jove Ponent Pirineu’

Imatge d'un dels espectacles que es presentaran al cicle 'Plançó'
Imatge d’un dels espectacles que es presentaran al cicle ‘Plançó’ (RàdioSeu)

La Seu d’Urgell acollirà una de les activitats del nou cicle ‘Plançó: circuit escena jove Ponent Pirineu’, que impulsa el Departament de Cultura de la Generalitat. Aquest conjunt d’actes vol “facilitar l’accés a la cultura als joves, en un territori amb menys població i menys equipaments escènics que d’altres indrets de Catalunya”. S’espera així “crear una comunitat cultural de joves” en aquestes comarques, segons ha explicat a la presentació el director general de Promoció Cultural i Biblioteques del Departament de Cultura, Josep Vives.

Concretament, a la Seu, s’hi farà l’última activitat programada, aquesta primavera vinent. Consistirà en un espectacle de circ que es farà al llarg de dos dies. Prèviament, aquest novembre es programarà al Teatre la Lira de Tremp, l’obra ‘Cr#sh (tothom pot caure)’, de la companyia Meaculpa, que aborda la qüestió de la salut mental i l’ansietat.

Aquestes seran, de fet, les úniques propostes del cicle que es faran a l’Alt Pirineu, ja que totes les altres seran a la regió de Lleida. Les dates encara estan per determinar.

TOTES LES NOTÍCIES