La Seu disposa d’una nova màquina escombradora més eficient

La nova màquina escombradora de la Seu (Aj. La Seu)
La nova màquina escombradora de la Seu (Aj. La Seu)

El Servei Municipal de Neteja de la Seu d’Urgell disposa d’una nova màquina escombradora amb unes dimensions més reduïdes que la màquina ja existent, fet que facilita l’accés a carrers més estrets. A més, aquest vehicle té un baix consum de combustible i compta amb un sistema de reutilització de l’aigua que fa servir per a netejar el ferm de la via pública.

Aquest matí l’alcalde de la Seu, Francesc Viaplana, i el tinent d’alcalde i regidor de Serveis Municipals,  Joan Gurrera, han presentat aquesta nova màquina escombradora amb una petita demostració a la plaça dels Oms sobre les prestacions que ofereix aquest vehicle de neteja de carrers.

L’alcalde urgellenc ha explicar que “era una necessitat disposar d’aquesta nova màquina de dimensions més petites que la que ja disposa el servei de neteja per tal de poder passar a netejar carrers més estrets tant de la Seu com de Castellciutat, i a la vegada podrà substituir a l’altra màquina si s’espatllés i també es podrà fer servir en època de recollida de fulla”. 

Viaplana també ha volgut remarcar que es tracta d’una inversió “important” que fa l’Ajuntament de la Seu respecte a la neteja de via pública. La nova màquina escombradora ha tingut un cost de 128.000 euros.

TOTES LES NOTÍCIES