La Seu acollirà la 35a Lliga Nacional Femenina de Bàsquet 2023

L'alcalde de la Seu, quart per la dreta, en la presentació de les Lligues Nacionals Catalanes a Barcelona (Aj. la Seu)
L’alcalde de la Seu, quart per la dreta, en la presentació de les Lligues Nacionals Catalanes a Barcelona (Aj. la Seu)

L’alcalde de la Seu d’Urgell, Joan Barrera, ha assistit aquest migdia de dilluns, 4 de setembre, a la presentació oficial de les Lligues Nacionals Catalanes AON2023, en un acte celebrat a l’antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.

La presentació ha comptat amb la presència d’Anna Caula, secretària general de l’Esport i l’Activitat Física de la Generalitat; de Pilar Navarro, directora d’Afinity Catalunya, patrocinador principal de les Lligues Nacionals Catalanes; i de Ferran Aril, president de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ).

També s’ha comptat amb l’assistència de Gerard Esteva, President de l’UFEC; Ramón Agenjo, conseller i secretari de Damm i vicepresident del Patronat de la Fundació Damm, així com també de diferents directius, directives i responsables dels clubs participants, com Pere Porta, president de l’AE Sedis Bàsquet.35a edició de la Lliga Nacional Catalana Femenina a la Seu d’Urgell

El Palau Municipal d’Esports de la Seu d’Urgell acollirà la 35a edició de la Lliga Nacional Catalana AON 2023 Femenina que, aquest curs, comptarà amb el Cadí La Seu, l’Spar Girona, el Barça CBS i el campió de la Lliga Catalana Femenina Challenge 2023, com a protagonistes.

La competició se celebrarà el divendres 29 de setembre i el diumenge 1 d’octubre, i enguany adoptarà el format de Final a Quatre (semifinals + final). Tots els partits s’emetran en directe per Televisió de Catalunya a través del seu canal Esport3. Les dues semifinals es disputaran el divendres 29 de setembre i enfrontaran a les vigents campiones del Cadí La Seu amb el campió de la Lliga Catalana Femenina Challenge 2023 (20:45h) per una banda, i a les 18:15h, a l’Spar Girona contra el Barça CBS. El torn de la Final serà el diumenge 1 d’octubre a les 19h.

El combinat urgellenc, amb 5 títols en total, és el vigent campió després de superar el Barça CBS per un ajustat 60-42 al Pavelló Municipal de Girona – Fontajau amb la base catalana Laura Peña com a MVP amb 17 punts i 19 de valoració.

[do_widget id=category-posts-pro-64]