La Purito Kids 2022 torna al centre d’Encamp amb un centenar de participants

Foto de família dels joves participants de la Purito Kids (Purito Andorra)
Els joves participants de la Purito Kids (Purito Andorra)

La plaça dels Arínsols d’Encamp ha acollit aquest matí de dissabte la Purito Kids 2022. L’esdeveniment ha començat a les 10 hores i ha aplegat a un centenar de nens i nenes tant del país com de fora. Els assistents han gaudit d’una gimcana gratuïta no competitiva, d’inflables i d’un esmorzar.

Els infants han fet un recorregut per tota la plaça amb diferents obstacles pujats sobre les seves bicicletes. A més, en acabar, han pogut fer-se fotos amb el ciclista i organitzador de la cursa “Purito” Rodríguez i han obtingut una medalla i una bossa regal amb diferents obsequis promocionals d’Encamp.

Les activitats de la Purito Kids també han comptat amb animació musical i amb la presència del ninot de La Purito.

 

La Purito continua aquest diumenge amb la marxa popular

La Purito continua demà diumenge amb la popular cursa que té com a port final els Cortals d’Encamp. El format d’enguany es recupera després de dos anys d’aturada a causa de la pandèmia i comptarà amb 1.800 participants.

La marxa tindrà un recorregut llarg de 115 quilòmetres i 4.800 metres de desnivell positiu. També s’ha previst dues opcions més curtes: una de 80 km i de 3.500 metres de desnivell positiu, i l’última de 30 km i de 1.700 metres de desnivell.

Les últimes arribades al port final dels Cortals es preveuen a les 18 hores. Des de l’organització, s’aconsella a tothom d’accedir als Cortals mitjançant el Funicamp, que serà gratuït de 10 a 19 hores, donat que la carretera dels Cortals estarà tancada a partir del tram dels berenadors, a 2,3 km de l’arribada. Així mateix, l’aparcament d’autocaravanes situat a l’estació intermitja del Funicamp romandrà tancat de les set del matí a les 22 hores del mateix diumenge amb motiu de l’esdeveniment.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES