La Fira de Sant Ermengol torna a acollir la mostra de Productes de Proximitat

La Fira de Sant Ermengol de la Seu d'Urgell
La Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell. Foto: ARXIU

En el marc de la Fira de Sant Ermengol d’enguany, la plaça dels Oms serà el punt de trobada dels productors alimentaris de proximitat i ecològics que estaran situats en casetes de fusta tocant a la paret de Sant Domènec. Els productors que prendran part en aquesta mostra de Productes de Proximitat km 0/Fira PEP seran Mafriseu, Lagrimus, Embotits Casa Bernadí, Cal Margarit, i l’Associació de Productors i Elaboradors Ecològics de l’Alt Urgell i la Cerdanya.

També es comptarà novament amb la participació “d’Aliments del territori i tu“, una iniciativa del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida que té l’objectiu de dinamitzar i promocionar als productors agroalimentaris de les terres de Lleida, Pirineu i Aran. Enguany ho faran amb un dinamitzador “sobre rodes”: el Nunci, que es desplaçarà per la Fira promocionant les bondats dels productes i productors del territori, i que tindrà tres punts des d’on interactuarà amb visitants, marxants i productors.

L’acció inclourà el sorteig de tres lots de productes de proximitat, a partir de les butlletes que repartirà durant els dos dies entre els visitants de la Fira.

 

Un tastet d’art i cultura a la Fira de Sant Ermengol

A la mateixa plaça dels Oms també trobarem l’exposició “Un tastet d’art“, una mostra a l’aire lliure de 21 de les peces que els artistes del col·lectiu l’Aparador han treballat conjuntament amb els productors alimentaris de l’Associació Menja’t l’Alt Urgell, amb l’objectiu de difondre col·lectivament la gastronomia i l’art a l’Alt Urgell i la Cerdanya.

Les obres seran de gran format i estaran ubicades al centre de la plaça.

TOTES LES NOTÍCIES