Jaume Albert Ollé presenta “Mentre duri la Flama” a La Trenca

Coberta del llibre "Mentre duri la flama", de Jaume Albert Ollé
Coberta del llibre “Mentre duri la flama”, de Jaume Albert Ollé

Aquest mateix divendres, dia 13 d’octubre, a les 19 hores, a la llibreria La Trenca d’Andorra la Vella, tindrà lloc la presentació del llibre “Mentre duri la flama”, de Jaume Albert Ollé. L’autor conversarà durant l’acte amb l’historiador Claude Benet. 

Acció, misteri i una història d’amor que travessa fronteres. “Mentre duri la flama” és una novel·la àgil i amena que recupera la història dels passadors, pastors i contrabandistes pallaresos i andorrans que en plena II Guerra Mundial van ajudar a travessar els Pirineus a prop de 80.000 persones per a fugir de França. Llums i ombres en els camins de llibertat que arriben fins els nostres dies. Sobre l’autor

Jaume Albert Ollé Manuel ha dedicat la seva vida professional a la gestió patrimonial. Les seves arrels familiars son a Lleida i Barcelona, on actualment resideix. Passa temporades a la Vall Fosca (Pallars Jussà). Aficionat a la novel.la negra i històrica, ha estat premiat dues vegades al festival El vi fa sang de l’Espluga de Francolí i ha estat finalista del concurs de relats curts del Segre de Negre 2021. Al 2019 publica la seva primera novel·la Els llops sempre tornen. Al 2021 publica Xiula la mort. Al 2022 publica el relat Camins de fang, camins de sang dins del llibre col·lectiu Els camins escrits del Pirineu.

TOTES LES NOTÍCIES