Íria Medina tanca les quatre curses a Andorra amb quatre victòries i rebaixant punts en eslàlom

L'esquiadora Íria Medina
L’esquiadora Íria Medina (Origami / Òscar Rius)

Íria Medina ha tancat, avui dijous, la temporada de competicions amb la quarta victòria consecutiva a les quatre curses d’Andorra. Els dos gegants i els dos eslàloms (FIS i Nacionals) han estat per a l’esquiadora andorrana. Avui, a l’eslàlom FIS que posava punt i final a les carreres al Principat, s’ha imposat novament i, a més, ha confirmat la rebaixa de punts que ja va assolir ahir. Aquest dijous ha marcat 33.94 punts FIS.

Molt bon final de temporada per a Íria Medina, que si ahir guanyava el Nacional d’eslàlom i marcava 34.18 punts FIS, avui a la cursa FIS s’ha tornat a imposar i, amb 33.94 punts confirma la rebaixa de punts que es farà efectiva a la pròxima llista oficial i que deixarà enrere els actuals 36.56 que té.

L’andorrana ha vençut amb 1.43.38, amb un marge de 0.28 respecte a la segona, l’espanyola Arrieta Rodríguez (1.43.66). Així mateix, Clàudia Mijares ha estat 8a i també ha confirmat avui una substancial millora de punts FIS. Tenia 117.86 en eslàlom, i avui ha fet 84.00 i ahir en va marcar 75.82.

Qui no ha pogut acabar la cursa ha estat Carla Mijares, que si bé a la primera mànega guanyava amb un marge de 0.19 respecte al segon crono, que era per a Medina, a la segona mànega, però, s’ha sortit i no ha pogut completar la carrera.

Íria Medina, esquiadora: “Aquests quatre dies penso que han sigut molt bons. He aconseguit fer mànegues sòlides fins a baix, que és una cosa que m’ha costat una mica al llarg de la temporada. A més he aconseguit una rebaixa de punts FIS, amb la qual cosa estic molt contenta d’haver acabat d’aquesta manera. Ara ja amb ganes de seguir treballant per a la següent temporada”.

TOTES LES NOTÍCIES