Intervinguts prop de 30.000 euros i monedes de plata a la duana de la Farga de Moles

Bitllets d'euro intervinguts a la Duana de la Farga de Moles
Bitllets d’euro intervinguts a la Duana de la Farga de Moles. Foto: Agencia Tributaria i Guardia Civil

Efectius de la Guardia Civil va intervenir prop de 30.000 euros i unes monedes de plata a la duana de la Farga de Moles. Va ser el divendres 12 de febrer, sobre les 17.30 hores quan efectius de la Guardia Civil, sota la direcció de l’Administrador de la Duana de l’Agència Tributària espanyola, van comissar els diners per la comissió d’una infracció a la normativa sobre blanqueig de capitals.

En un comunicat, la Guardia Civil explica que es va aturar un home de 70 anys i nacionalitat portuguesa procedent d’Andorra que viatjava en un vehicle Land Rover. En l’escorcoll del vehicle es va trobar una bossa de viatge propietat de l’infractor que contenia diners en efectiu, i en total es van trobar 30.820 euros. A la mateixa bossa es van trobar 50 monedes de plata de col·lecció valorades en 1.750 euros.

Un cop verificades les quantitats de l’intervingut, es va aixecar acta per la comissió d’una infracció de la normativa sobre blanqueig de capitals al superar la quantitat permesa. També es va aixecar una acta per infracció de la normativa de contraban.

L’interessat va continuar el viatge amb 1.000 euros, en concepte de “mínim de supervivència” i la resta dels diners i les monedes de plata van quedar depositats a la Duana.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES