Inscripcions obertes per a la cursa de muntanya La Foranca d’Alàs i Cerc

Una senyalització de la cursa La Foranca, amb la Seu d'Urgell de fons
Una senyalització de la cursa La Foranca, amb la Seu de fons (RàdioSeu)

Ja estan obertes les inscripcions per a la cursa de muntanya La Foranca, a Alàs i Cerc (Alt Urgell), una de les últimes proves de la temporada del Cadí Circuit Fer. L’edició d’enguany es durà a terme el diumenge, dia 9 d’octubre, amb sortida i arribada a la Plaça Major d’Alàs.

El tràmit per a apuntar-se es pot fer a través del formulari publicat al web del Circuit Fer. El preu és de 20 euros per a la cursa principal (21 km), que inclou dos avituallaments, i de 12 euros per a la cursa de 10 km o per a la caminada popular, que compta amb un avituallament. A data d’avui ja hi ha força inscrits.

En el seu retorn, La Foranca presenta un recorregut molt semblant al de l’edició del 2019, amb un itinerari que discorre per corriols i senders i per alguns dels millors paratges de l’Urgellet, amb excel·lents vistes a Alàs, la Seu, Ribera d’Urgellet i el Roc Beneïdor. Alguns trams formen part de la xarxa de PR i GR de la comarca. Tot plegat, als peus de l’extrem oest de la serra del Cadí. Pel que fa al desnivell positiu, per a la cursa de 21 km és de 950 metres; i per a la de 10 km, és de 488 metres. La cota més baixa és a 745 metres (a Alàs); i la més alta, a 1.250.

TOTES LES NOTÍCIES