Horòscop del 17 al 23 de febrer


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Per tenir raó no és necessari que aixequis la veu. Mostra’t comprensiva i portaràs les coses al teu terreny. Treball: hauràs d’estar a tot arreu, per animar als teus companys o apagar algun foc. Paciència.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

L’amor pot venir des de lluny, fora de l’ambient en que et mous, o en un viatge. Però has d’estar receptiva. Treball: les tasques pendents t’atabalen, la solució està en relaxar-te, respirar a fons. Organitza’t i podràs fer-ho.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Setmana de moments tendres, de diàlegs per solucionar el que falla, passant de la teoria a la pràctica. Treball: rebràs ajuda, però demana-la, no esperis col·lapsar-te i que sigui tard per a reaccionar, actua.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Veus la parella com alguna cosa que t’aporta estabilitat, però no esperis que et satisfacin tots els teus desitjos o et decebràs. Treball: canvis en la teva manera de fer, encara que et convé, et resisteixes a portar-los a la pràctica, no et quedis enrere.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Aquests dies fixa’t bé qui s’apropa, podries portar-te una grata sorpresa i veure com els teus desitjos es fan realitat. Treball: reprimeix el teu impuls de manar a qui no has de manar o tindràs problemes, canvia la teva actitud, no ofenguis.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Hi ha moments que et sents estimat i uns altres et falta més complicitat. Parla-ho ara, no reprimeixis el que sents. Treball: el projecte el lideres tu, però has de distribuir bé les tasques al teu equip, aprèn a delegar.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

 Per acontentar als altres tu et quedes insatisfeta, així que pensa-ho ben abans de dir que sí a tot. Treball: has de prendre una decisió, no pots posposar-la. Consulta a algú de confiança i respon.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Et mostraràs empàtica, amable, afectuós i tolerant amb qui no et va tractar amb la mateixa comprensió. Treball: assumeixes massa responsabilitats per ajudar a algú en dificultats, però això et fa sentir molt feliç.

 


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Hauràs de posar-te les piles, rectificar, assumir els teus errors, per recuperar la relació que tenies i s’està allunyant. Treball: opta per la retirada quan vegis que s’obre un front de discussions. Centra’t en les teves tasques.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Mostra’t disposat al diàleg, no imposis els teus arguments, et toca comprendre i escoltar. Treball: no pots seguir en tensió, et preocupes per coses que ja estan solucionades. Motiva’t per poder avançar.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Et convé ser més espontani, algú aquests dies t’ajudarà a connectar millor amb les teves pròpies emocions. Aprofita-ho. Treball: hi ha moments que ho deixaries tot i emigraries, el millor en aquests casos és descansar.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Et donaran una enorme sorpresa, algú a qui no veies des de fa molt de temps reapareix i et satisfà d’afecte. Treball: hi ha gent que parla més del compte, però deixaràs clar que no et prestes a aquests jocs

TOTES LES NOTÍCIES