Gran eslàlom a Val Palot amb punts per a Esteve, que guanya, Rius (3r), Gabriel (4t) i Cornella (10è)

Avui dilluns, 23 de gener, s’ha disputat a Val Palot (Itàlia) un eslàlom FIS amb un molt bon rendiment dels quatre esquiadors andorrans. Els quatre milloraran lleugerament els punts FIS, però, a més, Àxel Esteve ha estat el guanyador de la cursa, Àlex Rius ha acabat tercer al podi, quart ha estat Bartumeu Gabriel i Xavi Cornella ha finalitzat 10è.

Quatre andorrans al top10 de la FIS de Val Palot, on Àxel Esteve s’ha imposat amb un crono de 1.19.53 i ha marcat 26.86 punts FIS que li servirà per a fer mitjana i rebaixar els actuals 25.22.

Per la seva part, Àlex Rius ha estat tercer -segon, el búlgar Kalin Zlatkov, a 0.20 d’Esteve- a 0.31 del seu company Àxel, i amb 29.71 punts que milloraran els actuals 29.88 que té.

També una gran cursa de Bartumeu Gabriel, que ha finalitzat en la quarta posició amb +0.59 respecte al temps d’Esteve, i amb 32.28 que també farà una lleugera millora dels seus actuals 32.20. Per últim, jornada rodona amb el top10 de Xavi Cornella, que en la 10a posició ha acabat amb +1.27 respecte a Esteve i amb 38.52, molt a prop dels seus actuals 35.02 en la disciplina d’eslàlom.

Demà dimarts l’equip torna a competir a Val Palot, amb un segon eslàlom FIS.

Àxel Esteve: Estic content de la victòria d’avui, hem fet una carrera FIS a Val Palot amb condicions de neu una mica toves. La primera mànega anava cinquè, crec, una mica tímid i em faltava una mica de ritme, però de cara a la segona he aconseguit canviar algunes coses, hem aconseguit la victòria i estem molt contents, sobretot després de dies de maldecaps amb les molèsties al maluc. Això em dona força per a continuar aquesta temporada”.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES