Escaldes-Engordany organitza la 2a edició de la Masterclass de Defensa Personal del projecte Empodera’t

master-class defensa personal
Imatge de la master-class de defensa personal femenina. Foto: Comú d’Escaldes-Engordany

Davant la gran acceptació de la MasterClass de Defensa Personal Femenina del projecte Empodera’t, el Comú d’Escaldes-Engordany ha posat en marxa la 2a edició, que tindrà lloc el 28 de  setembre a les 20 h a la Sala del Prat del Roure. 

El Departament d’Acció Social del Comú d’Escaldes Engordany ofereix l’activitat gratuïta a totes les  dones a partir de 14 anys. La formació serà a càrrec de Xavier Herver, president Federació Andorrana de Karate i director tècnic de la secció de Defensa Personal Femenina del Club Karate Fudo-Shin d’Escaldes-Engordany.  

L’objectiu de la Masterclass és afavorir l’autoestima i la confiança de la dona. D’aquesta manera, les assistents adquiriran eines per defensar-se d’una possible agressió, potenciant la seguretat física i emocional a través de l’augment de la presa de consciència de l’espai, la postura, la comunicació verbal i no verbal. 

Les interessades podran fer la inscripció del 14 al 24 de setembre a través de la web oficial del  Comú d’Escaldes-Engordany (www.e-e.ad) o bé trucant al 890 890 de dilluns a dijous de 8:30 h a 13:00 h i de 14:00 h a 17:00 h i divendres de 8:30 h a 15:00 h. Amb aquesta segona edició, segons  expliquen des de la corporació, es pretén donar plaça a totes aquelles dones que es van quedar en llista d’espera en la primera edició. 

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES