Escaldes: CONSENS inicia la campanya assenyalant els punts forts de la candidatura

Rosa Gili, quarta per la dreta, amb la resta de la candidatura (CONSENS per Escaldes-Engordany)
Rosa Gili, quarta per la dreta, amb la resta de la candidatura (CONSENS per Escaldes-Engordany)

CONSENS per Escaldes-Engordany dona el tret de sortida a la campanya electoral d’aquestes eleccions comunals 2023 amb una candidatura que pretén cobrir les necessitats actuals de la gent de la parròquia. Durant la penjada de cartells d’aquest matí de diumenge, la número 1 de la llista de CONSENS per Escaldes-Engordany, Rosa Gili, ha afegit que la candidatura té l’objectiu de “donar resposta als problemes de la gent, a l’habitatge i l’urbanisme”.  

En aquest sentit, Gili ha avançat que “l’habitatge és el tema que ens preocupa i serà un dels temes forts de la campanya electoral”. Així, des de CONSENS es pretén fer arribar el missatge a la ciutadania d’Escaldes-Engordany explicant el seu projecte que té en compte a tots els col·lectius que conviuen dins la parròquia.

En l’acte d’inici de campanya han estat presents tots els integrants de la candidatura de CONSENS per Escaldes-Engordany que han estat acompanyats de familiars i amics que donaran suport a la candidatura que capitanegen Rosa Gili i Joaquim Dolsa que opten a la reelecció.

TOTES LES NOTÍCIES