Es presenta l’espectacle de creació jove, ‘Seu bé’

Cartell de l'espectacle "Seu bé" (RàdioSeu)
Cartell de l’espectacle “Seu bé” (RàdioSeu)

L’Escola de Teatre de la Seu d’Urgell organitza aquest cap de setmana la posada en escena de ‘Seu bé’, un espectacle de creació jove que han preparat per a oferir-lo a l’aire lliure. L’actuació tindrà lloc a la plaça de Jacint Verdaguer, enfront dels Jutjats de la Seu, i es podrà veure en un total de quatre representacions.

La primera sessió tindrà lloc aquest mateix dissabte, 3 de juny, a les 7 del vespre; i la segona, el dia següent, diumenge, a les 12 del migdia. També s’ha previst dues representacions més: seran dissabte dia 10 al matí (11:30 hores) i diumenge dia 11 (a les 18 hores). El preu de l’entrada és de 4 euros.

D’altra banda, aquest dissabte, a les 7 del vespre, a la sala d’actes del Consell Comarcal de l’Alt Urgell,  Carme Porti presentarà el seu llibre ‘+de 50. Bienvenida a tu mejor edad’. Tal com reflecteix la portada, aquesta obra s’adreça a dones que compleixen o han complert els 50 anys i vol oferir “petits consells” per a viure aquesta etapa amb felicitat. A més de l’autora, la presentació comptarà amb la intervenció d’Eulàlia Villà, enginyera química i expresidenta del Casino del Masnou.

TOTES LES NOTÍCIES