Encamp i el Pas obren les inscripcions a les activitats per a joves durant les vacances de Carnaval

Cartell del carnaval d'Encamp i el Pas
Cartell del carnaval d’Encamp i el Pas (Comú d’Encamp)

El Comú d’Encamp obre a partir del proper dilluns, 6 de febrer, les inscripcions per a les activitats de l’Àrea de Jovent, de l’Espai Jove i del Llaç d’Animació d’Encamp i del Pas de la Casa, que tindran lloc durant les vacances escolars de Carnaval, del 21 al 24 de febrer. El procés d’inscripció s’obrirà a les 10 hores i tant la inscripció com el pagament es podran fer a través del web comuencamp.ad.

Les activitats proposades varien en funció dels grups d’edat. Pel que fa als joves de 12 a 17 anys, el 23 de febrer es farà una sortida al Zero Latency Andorra i una festa de patinatge i disfresses amb joves d’altres parròquies al Palau de Gel. La festa tindrà lloc de les 21 a les 22.30 hores. Durant la resta de vacances escolars hi haurà diferents tornejos i activitats als centres dels Espais Joves de la parròquia de les 16 a les 20 hores.

Les propostes de l’Espai Jove són gratuïtes, però cal fer reserva prèvia trucant al 831028 o al 635400, o bé, enviant un correu a espaijove@encamp.ad. També es pot fer a través dels instagrams @pijencampjoventut o @espaijoveencamp.

Des de l’Àrea de Jovent, els infants de 6 a 11 anys gaudiran de diferents activitats on es descobriran les tradicions més arrelades del Carnaval de la parròquia, donant especial èmfasi al Ball de l’Ossa, declarat recentment Patrimoni Cultural Immaterial de la UNESCO.

En el cas dels més petits, de 3 a 5 anys, des del Llaç d’Animació es treballarà amb una caixa màgica que proporcionarà diferents estris i peces de roba quotidians perquè els menuts aprenguin a convertir aquests materials en disfresses originals.

Tant les activitats de l’Àrea de Jovent com del Llaç d’Animació es desenvoluparan del 20 al 24 de febrer al Pas de la Casa, de les 9 a les 20 hores, i del 21 al 24 de febrer a Encamp, de les 8 a les 20 hores. Les inscripcions individuals tenen un cost de 77,80 euros (88,90 euros en el cas del Pas de la Casa) i disposen d’un 10% de descompte amb el carnet Piolet i per als usuaris dels serveis de l’Àrea o del Llaç, així com un 20% de descompte en la inscripció del segon germà.

Per a inscriure’s a l’Àrea de Jovent es pot fer a través del web comuencamp.ad o trucant al 834333 o al 672499. També hi ha l’opció d’enviar un correu electrònic a areajovent@encamp.ad. Pel que fa al Llaç d’Animació, es pot trucar al 728400, al 354152, enviar un correu a llac@encamp.ad o fer-ho a través del web comunal.

Com en anys anteriors, es poden sol·licitar ajudes socials per a accedir a aquest tipus d’activitats d’acord amb el reglament actual d’ajuts i prestacions al servei d’Afers Socials.

TOTES LES NOTÍCIES