Els Síndics reben els magistrats del Tribunal Constitucional

Els magistrats del Tribunal Constitucional amb els síndics (Consell General)
Els magistrats del Tribunal Constitucional amb els síndics (Consell General)

El síndic general, Carles Ensenyat, i la subsíndica general, Sandra Codina, han mantingut una reunió amb els magistrats del Tribunal Constitucional. A la reunió han assistit el president del Tribunal Constitucional, Jean-Yves Caullet, el vicepresident, Joan Manel Abril Campoy, i els magistrats Josep Delfí Guàrdia Canela i Dominique Rousseau.

La reunió ha servit per a conèixer l’activitat de la màxima instància judicial del país, ja que els magistrats, que conformen el Ple del Tribunal, han lliurat als síndics la Memòria 2022 amb l’informe d’activitat de l’organisme, donant compliment a l’article 24 de la Llei qualificada del Tribunal Constitucional.Visita de Carlos Pérez-Desoy Fages

Continuant amb la ronda de reunions de presentació oficial, els síndics Carles Ensenyat i Sandra Codina, han rebut a Carlos Pérez-Desoy Fages, l’Ambaixador d’Espanya acreditat a Andorra. La visita que ha tingut lloc a la seu del Consell General ha posat de manifest les bones relacions amb l’Estat espanyol.

De fet, un dels punts destacats de la reunió ha estat la presidència de torn de la Unió Europea que Espanya ostentarà de l’1 de juliol al 31 de desembre d’enguany. Ambdues parts s’han mostrat convençudes que la presidència espanyola servirà per a avançar decididament en les negociacions de l’Acord d’associació, comptant amb Espanya com un aliat que ha de permetre preservar la singularitat d’Andorra i garantir les seves especificitats en el mercat comú europeu.

TOTES LES NOTÍCIES