El Taller Claror de la Seu, inclòs a les imatges del calendari 2023 de la Diputació de Lleida

Inauguració de la mostra "La força dels esports", a Lleida
Inauguració de la mostra “La força dels esports”, a Lleida (RàdioSeu)

El Centre Esportiu Claror de la Seu d’Urgell ha estat inclòs en una exposició de fotografies “La força dels l’esport”, impulsada per la Diputació de Lleida, dedicada als valors de l’esport i del territori. La mostra l’ha inaugurat aquesta setmana el president de l’ens provincial, Joan Talarn, i es pot veure a l’espai d’exposicions que hi ha a la planta baixa del Palau de la Diputació, al carrer del Carme 26 de Lleida.

L’espai presenta un conjunt de 24 fotografies, protagonitzades per 12 entitats esportives i socials de la demarcació, amb les quals es vol “posar en valor l’esport de base, femení i inclusiu”. Aquestes imatges són les mateixes que apareixen al calendari oficial 2023 de la Diputació de Lleida.

El Taller Claror protagonitza precisament les dues fotografies que enceten el recorregut per l’exposició. En una d’elles, hi apareixen dos jugadors de petanca en un prat de l’Alt Urgell, amb les muntanyes de fons i acompanyats de la professora de música i acordionista urgellenca Pilar Planavila. L’altra és una foto de grup als Claustres del Racionero, amb més components equipats amb el xandall identificatiu.

De les comarques pirinenques també hi apareixen el Club d’Esquí la Coma, del Solsonès, que hi surt representat pels seus esquiadors, i l’Associació Esportiva Pallars, amb dues fotos en què hi apareixen piragüistes d’aigües braves, esport molt arrelat tant a Sort com a la Seu d’Urgell. En una d’elles, en primer pla, hi apareixen dos vedells de la raça autòctona d’ovella Xisqueta.

TOTES LES NOTÍCIES