El pàrquing del Parc Central, tancat per la Fira d’Andorra la Vella

Muntatge de les carpes per a la Fira d'Andorra la Vella (Comú)
Muntatge de les carpes per a la Fira d’Andorra la Vella (Comú)

El muntatge de l’envelat que acollirà la 44a edició de la Fira d’Andorra la Vella, que se celebrarà entre el 27 i el 29 d’octubre, s’iniciarà el proper dijous, dia 5, per la qual cosa la instal·lació haurà de quedar lliure de cotxes. Per aquest motiu, el dimecres dia 4 ja no es permetrà l’entrada de nous vehicles pels accessos del carrer Pere d’Urg i de l’avinguda Tarragona.

Un cop fet el desmuntatge de l’envelat, el pàrquing recuperarà les 540 places disponibles a partir del 3 de novembre durant la tarda, quan l’espai estigui completament lliure. De forma excepcional, però, i tenint en compte l’elevada afluència durant el Pont del Pilar a Espanya, del 12 al 15 d’octubre s’aturarà el muntatge i es permetrà l’accés dels vehicles.

D’altra banda, per tal de facilitar l’aparcament al centre de la parròquia, la previsió és que el pàrquing comunal de l’antiga plaça de braus torni a funcionar amb normalitat a partir del dia 5 d’octubre.

Així mateix, l’accés a la minideixalleria situada a l’aparcament del Parc Central quedarà inhabilitada del 4 d’octubre al 3 de novembre.

TOTES LES NOTÍCIES