El Grup Pyrénées obre un procés de selecció a l’Alt Urgell per al centre comercial de Sant Julià de Lòria

Contenidors de runa i material de construcció davant l'edifici del Punt de Trobada
Contenidors de runa i material de construcció davant l’edifici del Punt de Trobada. Foto: ANAEconomia

El Grup Pyrénées ha comunicat que obre un procés de selecció de personal per treballar al nou centre comercial que preveu obrir a Sant Julià de Lòria, a l’edifici del Punt de Trobada. Els perfils laborals que es busquen són diversos i inclouen logística, alimentació, vendes i atenció al client, entre d’altres.

Dins d’aquest procés, l’empresa andorrana ha comunicat, a través del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, que la setmana vinent (entre el 15 i el 19 de febrer) recollirà currículums a la Seu d’Urgell, concretament al Centre Empresarial i Tècnològic de l’Alt Pirineu (CETAP) ubicat a la 3a planta de l’edifici de Les Monges. En aquest punt, també s’aprofitarà per fer reunions de cara a conèixer els candidats i candidates.

Totes aquelles persones interessades a lliurar el seu currículum es poden inscriure mitjançant l’enllaç: www.bit.ly/treballarandorraQuan s’hagin inscrit, se’ls enviarà una notificació amb el dia i l’hora en què se’ls convoca al CETAP.

Pel que fa als requisits essencials, els aspirants han de tenir una edat mínima de 18 anys complerts i no estar en cap situació d’incompatibilitat pel que fa a l’obtenció del permís de treball a Andorra. Per a més informació, es pot contactar amb el CETAP, al telèfon 973 355 798 (09.00-15.30 h) o bé al correu electrònic .

TOTES LES NOTÍCIES