El Govern commemora el Dia nacional del Conveni relatiu als drets de les persones amb discapacitat

Un discapacitat visual. Foto d'Eren Li de Pexels
Un discapacitat visual. Foto d’Eren Li de Pexels

El Govern d’Andorra commemora aquest 27 d’abril el Dia nacional del Conveni relatiu als drets de les persones amb discapacitat de les Nacions Unides, i ho fa amb el lema ‘Uneix-te a la diversitat’, amb la col·laboració de les associacions i entitats de persones amb discapacitat del Principat.

Per celebrar aquest dia, enguany, el Ministeri d’Afers Socials, Habitatge i Joventut posa en relleu la perspectiva de gènere en l’àmbit de la discapacitat, organitzant una conferència que porta per títol: ‘Dona i discapacitat’, a càrrec d’Ana Peláez, Vicepresidenta de la Fundació CERMI Mujeres i representant espanyola al Fòrum Europeu de la Discapacitat.

La conferència es desenvoluparà de manera telemàtica mitjançant la plataforma Zoom a la qual es podrà accedir enviant un correu electrònic a promocioautonomia@govern.ad per poder inscriure’s i obtenir l’accés a l’acte, que tindrà lloc demà mateix, 27 d’abril, a les 19 hores. Aquesta xerrada comptarà amb intèrpret de llengua de signes i subtitulació simultània.

[do_widget id=category-posts-pro-64]