El Govern celebra diumenge el Dia internacional de les persones amb discapacitat amb un contacontes

Cartell d'un espectacle de contacontes amb motiu del Dia Internacional de les persones amb discapacitat
L’espectacle se celebrà diumenge a la Llacuna (Govern d’Andorra)

Amb motiu del Dia internacional de les persones amb discapacitat, el Ministeri d’Afers Socials, Joventut i Igualtat –amb la col·laboració del Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior– organitza un contacontes, a càrrec de l’empresa Vivim del Cuentu, una empresa d’entreteniment i educació que fa pensar i fa volar la imaginació de menuts i grans. Els seus contes s’adapten a tots els públics i necessitats, perquè consideren que no hi ha infància sense contes que potenciïn la imaginació i la creativitat.

Aquest grup de rondallaires explicarà el conte El Ganxo del Capità Garfi, centrant-se en la discapacitat física, per tal de conscienciar i sensibilitzar al públic assistent, gaudint d’una bona estona.

L’acte tindrà lloc aquest diumenge, 4 de desembre, a les 11:00 hores a la sala d’actes del Centre Cultural la Llacuna, d’Andorra la Vella, i està obert a tots els públics. Posteriorment s’oferirà coca i xocolata per a tots els assistents.

El Ministeri d’Afers Socials, Joventut i Igualtat ha decidit centrar la celebració d’aquest dia en el col·lectiu de la infància, ja que per a aconseguir una societat més inclusiva les nenes i els nens tenen el poder de canviar la mirada envers la discapacitat.

TOTES LES NOTÍCIES