El desig d’ACB fa que, aquest dimarts, ja no quedin entrades per al proper partit del BC Andorra

Entrades exhaurides per al BC Andorra - Ourense Baloncesto (BC Andorra)
Entrades exhaurides per al BC Andorra – Ourense Baloncesto (BC Andorra)

El BC Andorra està a un sol matx d’aconseguir, matemàticament, l’ascens a l’ACB, la màxima categoria del bàsquet espanyol i una de les millors d’Europa. Per a la conclusió de la fase regular de la lliga LEB Or només queden dos partits i, el primer, els tricolors el disputaran a casa, al pavelló del Govern, aquest dissabte 13 de maig (18:45 hores).

Si el BC Andorra s’imposa en el seu compromís davant l’Ourense Baloncesto ja serà a tots els efectes equip ACB, indistintament del que faci a un grapat de quilòmetres del Principat el seu màxim rival. El Palència jugarà diumenge (19 hores) a la complicada pista del Leyma Coruña. Als castellans només els val la victòria. Els andorrans, en canvi, encara tindrien un altre match-ball l’última jornada, al pavelló del Guipuzkoa Basket, un encontre que seria millor evitar, també per la dificultat del contrincant. Per tant, aquest dissabte, sí o sí.

Davant la possibilitat d’un ascens imminent, la Bombonera presentarà un ple espectacular. Els socis no mancaran a la cita i, les entrades que hi havia a la venda, s’han esgotat a 5 dies de la celebració del partit. Mai abans havia passat. L’afició ha de ser els pulmons dels de Natxo Lezcano, una vegada més.

[do_widget id=category-posts-pro-64]