El Comú d’Escaldes-Engordany presenta el programa del 43è aniversari de la parròquia

Festa de la parròquia
Imatge publicitaria de la festa de la parròquia d’Escaldes-Engordany. Foto: Comú d’Escaldes-Engordany

El conseller de Cultura, Valentí Closa, ha presentat en la roda de premsa el programa de la Festa d’Escaldes-Engordany amb motiu del 43è aniversari de la parròquia. Al llarg de la compareixença el conseller de Cultura ha exposat els actes centrals que tindran lloc durant el cap de setmana del 19 de juny.

El dissabte 19 de juny a les 11:00 h es donarà el tret de sortida amb rutes guiades per la parròquia sota tres eixos temàtics. L’objectiu de la corporació és despertar l’interès sobre diversos aspectes del patrimoni artístic, arquitectònic i històric de la parròquia amb tres rutes: la ruta de l’aigua (la parròquia en blau), la ruta dels pioners: (l’aventura del turisme) i la ruta de l’art (expressions a peu de carrer).

El mateix dissabte a la tarda, a les 21:30 h tindrà lloc a la Sala del Prat del Roure el concert de la Locomotora Negra, que ha decidit dir adéu als escenaris. La seva gira de comiat proposa un passeig ple d’història del jazz, emoció i molt swing. L’entrada és gratuïta amb aforament limitat. Per recollir l’entrada s’ha danar a l’oficina de Turisme d’Escaldes-Engordany.

Per tancar aquest cap de setmana commemoratiu, la corporació escaldenca ofereix un concert amb l’Orquestrina Trama, a la plaça Coprínceps a les 12 h. Els temes que interpreten són d’arrel tradicional però passats pel sedàs d’un l’estil enèrgic i molt festiu. A més, es podrà gaudir del clàssic vermut del diumenge a les terrasses de la Plaça, i pels més menuts de casa una sorpresa dolça.

Durant el cap de setmana, a més a més, diversos restaurants de la parròquia oferiran el tradicional menú de la Festa de la parròquia compost per arròs i gelats versionats segons cada xef.

 

TOTES LES NOTÍCIES