El Comú d’Encamp posa a la venda les entrades per a l’obra teatral ‘Master Xof’

Cartell de l'obra de teatre Master Xof, de Joan Pera
Cartell de l’obra de teatre Master Xof, de Joan Pera (Comú d’Encamp)

El comú d’Encamp ha obert aquesta setmana la venda d’entrades per a assistir a l’obra ‘Master Xof’, el segon espectacle que es fa enguany a la parròquia en el marc del cicle de teatre de tardor. La representació tindrà lloc el 26 de novembre, a les 21.30 h, a la sala de festes del Complex d’Encamp. Les entrades es poden adquirir a comuencamp.ad per un preu de 12 euros.

‘Master Xof’ és una comèdia culinària per a gurmets protagonitzada pel reconegut actor Joan Pera, també autor de l’obra. L’artista traslladarà els espectadors a un restaurant ple de gom a gom, on el propietari i cap de cuina de ‘La Perdiueta Vivaracha’ acaba de saber que la seva família vol tancar i vendre el restaurant amb l’excusa d’una jubilació que mai no ha volgut.

Enfadat i decebut, Pera es tancarà a la cuina i decidirà, sense ajuda de ningú, preparar un particular i divertit menú degustació per a demostrar que encara està en forma. Així, darrere dels fogons, amb simpatia, entre rialles i complicitats, l’artista prepararà plats d’aquells que agraden a tothom. Per sorpresa, però, es trobarà amb dos misteriosos comensals que entorpiran les seves creacions. S’haurà de retirar? O continuarà sent el cuiner de les rialles de tota la vida?

TOTES LES NOTÍCIES