El Comú de Sant Julià es pronuncia sobre el cas de la possible punxada a una noia per la festa major

El Comú de Sant Julià de Lòria
El Comú de Sant Julià de Lòria (arxiu)

El Comú de Sant Julià de Lòria ha emès, la tarda d’aquest dimecres, un breu comunicat en el qual es refereix al cas de la jove que hauria estat punxada en un acte de la festa major. La nota del comú rebutja qualsevol tipus d’agressió i de sexisme, a la vegada que insta a la ciutadania a ser proactiva davant d’aquest tipus d’actituds.

Aquest és el comunicat:

“Davant el possible cas d’agressió per submissió química detectat la passada nit a la parròquia i en espera que la investigació segueixi el seu curs i determini l’abast dels fets, el Comú de Sant Julià de Lòria vol mostrar el seu total rebuig i condemna a qualsevol tipus d’agressió, violència o actitud sexista.

El comú lauredià, insta a més a la ciutadania, a mantenir una actitud activa davant de les agressions sexistes i contribuir a un model social i cultural que protegeixi les dones, sense justificar mai l’agressor sota la premissa de la festa. En espera que la policia esclareixi el succeït la passada nit, el comú vol fer arribar el seu escalf a la víctima, tot desitjant-li una ràpida recuperació”.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES