“Doble ració” de Malta per a la selecció femenina de futbol

Entrenament de la selecció femenina de futbol (ATV)
Entrenament de la selecció femenina de futbol (ATV)

Torna el futbol de seleccions per al combinat femení andorrà amb un doble partit contra Malta. Les tricolors arriben amb ganes de rescabalar-se del mal resultat contra Letònia d’ara fa un mes. La jugadora Sònia Carrancà assegura que s’agafen l’enfrontament amb ganes de fer-ho bé. “Estem molt motivades, la veritat. Malta ja la coneixem, ja ens hem enfrontat contra elles. Després de l’últim partit a casa, volem demostrar que podem més”.

Per a fer-ho variaran l’estil de joc buscant transicions més ràpides i directes. Algunes jugadores estan molt satisfetes amb el canvi, com és el cas de Maria Ruzafa. “La veritat és que ho trobo a faltar. Últimament estava jugant molt d’esquena a porteria com a 9. A veure si tenim alguna pilota llarga i podem marcar algun gol”.

Totes dues futbolistes són conscients que Malta és la gran favorita, però volen donar la sorpresa. Ruzafa confia en les seves companyes. “La selecció diferent serem nosaltres. Hem pujat el nivell i potser s’esperen una sorpresa”.

Les principals novetats a la convocatòria seran Luz Zurdo, Júlia Domingo, Laura Borja i Gemma Lluch. Abans del partit al Nacional, dimarts, les tricolors jugaran a Malta demà divendres, a les vuit del vespre.

TOTES LES NOTÍCIES