Dilluns comença la reforma de la rampa que connecta l’avinguda Meritxell i el carrer Fiter i Rossell

Rampa que uneix l'avinguda Meritxell  i el carrer Fiter i Rossell
Rampa que uneix l’avinguda Meritxell amb el carrer Fiter i Rossell (Comú d’Andorra la Vella)

El proper dilluns, dia 29 d’agost, comencen les obres de reparació i embelliment de la rampa a la Callissa Ciutat Valira, que uneix la part alta de l’avinguda Meritxell (a l’altura del número 34) amb la part baixa del carrer Fiter i Rossell, a Andorra la Vella.

Mentre es dugui a terme la reforma el pas dels vianants quedarà tancat i, per tant, queda blocada la connexió entre els dos carrers. Per a accedir a peu al carrer Fiter i Rossell des de l’avinguda Meritxell, doncs, caldrà fer-ho o bé per la plaça del Poble i utilitzant els ascensors que van al carrer Prat de la Creu, o bé baixant l’avinguda Meritxell fins a la plaça de la Rotonda. El trànsit i les zones d’estacionament del carrer Fiter i Rossell, que no té sortida, no quedaran afectats per l’obra.

La reforma té una durada prevista de 3 mesos i es va adjudicar a mitjans de juny per 293.354 euros. Els treballs consisteixen en reparar i reforçar l’estructura i els ancoratges de la rampa, renovar el sostre i el paviment i fer-hi un embelliment general.

[do_widget id=category-posts-pro-64]