Debat amb els caps de llista nacionals organitzat per la Confederació Empresarial (CEA)

Els debat dels candidats nacionals es farà al Centre de Congressos del Comú d'Andorra la Vella (Freepik)
Els debat dels candidats nacionals es farà al Centre de Congressos del Comú d’Andorra la Vella (Freepik)

La Confederació Empresarial Andorrana (CEA) organitza un debat entre els caps de llista nacionals que concorren a les Eleccions Generals 2023, el diumenge, dia 2 d’abril, sota el títol: “Les negociacions amb Europa, el mercat de treball, el futur de la CASS i la fiscalitat: els grans reptes econòmics per Andorra”. L’acte se celebrarà aquest dilluns, 20 de març, a les 19 hores.

Aquests són alguns dels grans temes en l’àmbit econòmic que preocupen la ciutadania en general i l’empresariat nacional en particular. Aquest debat, vol servir per a donar a conèixer -de primera mà- les intencions de les candidatures nacionals en relació a aquests grans reptes de futur. 

L’escenari escollit per al debat del 20 de març és l’Auditori del Centre de Congressos i Exposicions del Comú d’Andorra la Vella. Abans de l’inici de l’acte (18:45 hores) es farà un sorteig amb els responsables de campanya- o amb qui cada partit consideri- per a determinar l’ordre del torn de paraula dels candidats al principi i al final.

La moderadora serà la periodista Noemí Rodríguez i, el debat, serà retransmès per streaming des de la web de la CEA.

TOTES LES NOTÍCIES