Copa del Rei: Les concessions del FC Andorra, a la primera part, l’acaben condemnant davant d’un Llevant que acaba patint (2-1)

Imatge del partit de Copa del Rei (2a fase) entre el Llevant i el FC Andorra amb 2 a 1 per als valencians
Imatge del partit de Copa del Rei entre el Llevant i el conjunt del Principat (FC Andorra

Eliminats! La primera meitat ha decidit el desenllaç del partit. Massa fàcil ho ha tingut el Llevant en els primers 45 minuts. El FC Andorra ha sortit tou, sense contundència i, això, ha permès als locals marxar al descans amb 2 gols a 0 que haguessin pogut ser algun més. Ja al minut 12, un error dels del Principat ha propiciat la primera diana, obra de Brugui. I, quan semblava que el primer període acabaria amb aquest resultat (1-0), Cantero, agafant la pilota des de la frontal de la seva àrea, amb una carrera de velocista, marxava sol i, al minut 42, feia el segon per als valencians. Llavors sí, descans amb un desfavorable 2 a 0.

La segona meitat es presentava més que complicada vista la primera. Un Andorra que no havia tingut profunditat, només la tocava i que havia comès errors al darrera. Però, quan el Llevant ja veia assegurada la seva continuïtat a la Copa del Rei, llavors, els tricolors han començat a carburar. Si això ja ho haguessin fet en els primers 45 minuts, potser, ara, la situació seria ben diferent.

Els d’Eder Sarabia han pogut escurçar distàncies en el marcador al minut 52 mitjançant Iván Gil. El FC Andorra, doncs, tornava a entrar en el partit amb el 2 a 1. I, no només això, perquè fins a les acaballes del partit han gaudit d’ocasions per a, com a mínim, empatar l’eliminatòria. La por planava damunt del Ciutat de València, però, la manca de punteria dels andorrans, amb alguna ocasió claríssima desaprofitada, feia estèril la reacció.

La Copa del Rei ha acabat per al FC Andorra, encara que avui dimecres hi ha hagut opcions de fer alguna cosa més. Ara, cal centrar-se en la lliga i intentar assegurar la permanència l’abans possible. Els darrers resultats, juntament amb aquest de Copa, han fet baixar el suflé de setmanes enrere quan l’entusiasme de l’aficionat, potser, era massa precipitat. En tot, avui, els d’Eder Sarabia, han demostrat que amb coratge i més contundència, hi ha marge de millora.

El FC Andorra retornarà a la lliga SmartBank el dissabte 7 de gener. Serà a l’Estadi Nacional, a les 16:45 hores, contra el Real Oviedo.