Convocades les proves oficials de batxillerat (POB) i batxillerat Professional (POBPRO)

Estudiants fent un examen
Estudiants fent un examen (arxiu)

Les convocatòries per a la Prova oficial de batxillerat (POB) i Prova oficial de batxillerat professional (POBPRO) ja han estat aprovades. En el cas de les POB, es tracta de la primera convocatòria de l’any 2023. Accedeixen a la convocatòria de la prova oficial de batxillerat els alumnes de segon curs inscrits al batxillerat del sistema educatiu andorrà i els candidats lliures que ho sol·licitin.

Els exàmens d’horari de centre es duen a terme entre el 7 de febrer i el 17 d’abril i els exàmens d’horari unificat tindran lloc del 25 de març al 25 d’abril –primera avaluació– i del 22 al 26 de maig –segona avaluació–.

Els candidats presencials han de fer la inscripció a l’Escola Andorrana de batxillerat entre el 13 i el 15 de febrer. Els candidats lliures han de fer la inscripció entre el 9 i el 17 de febrer i entre el 27 de febrer i el 3 de març al ministeri d’Educació (cal sol·licitar cita prèvia al 743313).

Pel que fa a la prova POBPRO, accedeixen a la convocatòria de la prova oficial de batxillerat professional els candidats presencials i els candidats lliures que compleixen els requisits establerts. En aquest cas, els exàmens de les branques no renovades es faran entre el 22 de maig i el 3 de juny.

Pel que fa a les branques renovades, és a dir les que són de nova creació i que enguany s’examinaran els alumnes de la primera promoció –Batxillerat Professional de Tècnic de Cures auxiliars d’infermeria (TCAI) i de Tècnic Sociocomunitari (TSOCO)–, els exàmens d’horari de centre seran entre gener i juny, i els exàmens d’horari unificat, entre el 24 i el 27 d’abril –primera avaluació– i el 22 de maig i el 3 de juny –segona avaluació–.

En el cas de les POBPRO, els candidats presencials han de fer la inscripció al Centre de Formació d’Aixovall els dies 15, 16 i 28 de febrer. Els candidats lliures han de fer la inscripció entre el 9 i el 17 de febrer i entre el 27 de febrer i el 3 de març al ministeri d’Educació (cal sol·licitar cita prèvia al 743313).

Per a més informació, es poden consultar els avisos de convocatòria al web www.educacio.ad.

TOTES LES NOTÍCIES