Conferència de Miguel Pajares sobre els “refugiats climàtics”

Miguel Pajares, ponent de la conferència “Els refugiats del futur: els refugiats climàtics”
Miguel Pajares, ponent de la conferència “Els refugiats del futur: els refugiats climàtics”

La conferència “Els refugiats del futur: els refugiats climàtics”, a càrrec de Miguel Pajares, tindrà lloc avui dimarts, dia 17 d’octubre, a les 18.30 hores, a la sala d’actes del Centre Cultural La Llacuna, a Andorra la Vella. L’acte s’emmarca dins del cicle d’activitats que organitza el museu i espai sociocultural Cal Pal de la Cortinada, a la parròquia d’Ordino.

Miguel Pajares és antropòleg social, investigador a la Universitat de Barcelona i president de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat. També és corresponsal a Espanya del Sistema d’Observació Permanent de les Migracions de l’OCDE i expert del Comitè Econòmic i Social Europeu per a temes d’immigració i asil.

Ha escrit diverses novel·les i és autor de nombrosos assaigs i articles centrats en temes com la immigració, l’asil, els drets humans o la lluita contra el racisme. Demà dimecres, 18 d’octubre, Miguel Pajares presentarà els seus llibres “Refugiats climàtics: un gran repte del segle XXI” i “Bla, bla, bla. El mite del capitalisme ecològic” a la llibreria La Trenca, a les 19 hores, (Plaça Rebés 4, d’Andorra la Vella).

TOTES LES NOTÍCIES