Comencen les obres al passeig del riu, entre el Parc fluvial i el carrer Prat Salit

Zona d'afectació pels treballs d’eixamplament de dos trams del passeig del riu (Comú d'Andorra la Vella)
Zona d’afectació pels treballs d’eixamplament de dos trams del passeig del riu (Comú d’Andorra la Vella)

Aquest dilluns, 9 d’octubre, comencen les obres d’eixamplament de dos trams del passeig del riu, a la zona compresa entre el Parc fluvial i el carrer Prat Salit (a l’altura del restaurant Viena), a la parròquia d’Andorra la Vella. En aquesta part del passeig hi ha dos punts que actualment són més estrets que la resta del tartan i que estan acabats amb reixa: amb les obres passaran a tenir la mateixa amplada que la resta del vial, per a facilitar així el pas de persones.

La zona del tartan havia mantingut fins ara aquests dos trams de reixa perquè el Pla d’infraestructures viàries hi preveia que, inicialment, hi passessin dos ponts per a travessar el riu, un projecte que amb modificacions urbanístiques es va desestimar. L’objectiu de la millora és, doncs, que el quilòmetre de circuit esportiu habilitat amb tartan, molt freqüentat per ciutadans que hi passegen o corren, tingui la mateixa amplada en tot el seu recorregut.

Les obres es duran a terme entre el dilluns, 9 d’octubre, i el 13 de novembre. Mentre durin els treballs, no es podrà accedir a la zona afectada. Els vianants i els corredors hauran de desviar-se o bé per l’avinguda Santa Coloma, o bé per l’avinguda Salou (veure el plànol explicatiu).

Plànol explicatiu de la zona afectada pels treballs (Comú d'Andorra la Vella)
Plànol explicatiu de la zona afectada pels treballs (Comú d’Andorra la Vella)

Talls puntuals al rec de l’Obac

D’altra banda, aquest dilluns també s’inicien uns treballs de consolidació d’uns rocs de la zona del Roc del sender, a l’altura del rec de l’Obac. Mentre durin les tasques (entre el dia 9 i el divendres 13, de les 8 a les 16 hores), per precaució, no es podrà accedir a un tram del rec, que quedarà afectat: entre Terra Vella i el Centre esportiu dels Serradells.

Com a alternativa, els vianants que vulguin anar cap al Centre esportiu dels Serradells pel rec, hauran de baixar per l’accés del Camí de la Llosa fins al carrer Terra Vella i, des d’allà, seguir amunt fins a la carretera de la Comella.

TOTES LES NOTÍCIES