Cessió dels espais de cuina de l’Escola Francesa d’Escaldes per a fer àpats als alumnes amb intoleràncies

Representants del ministeri d'educació i de les Escoles Franceses d'Escaldes signant un conveni
Al centre, la ministra Ester Vilarrubla amb representants de l’Escola Francesa d’Escaldes (SFG)

El ministeri d’Educació i Ensenyament Superior i l’Associació de Pares d’Alumnes de l’Escola Francesa d’Escaldes-Engordany (APACEF) han signat aquest dimarts un nou conveni per a la cessió temporal dels espais i equipament de cuina a l’entitat.

Des del 2013 l’APACEF elabora els àpats específics per als alumnes amb intoleràncies alimentàries de totes les escoles que ho sol·liciten. Aquest servei permet que els estudiants amb intoleràncies o al·lèrgies alimentàries tinguin a disposició, al seu menjador escolar, el menjar adaptat a les seves respectives afeccions.

Així, el Govern posa a disposició els espais i els equipaments de la cuina de les Escoles Franceses d’Escaldes-Engordany i es fa càrrec dels subministraments elèctrics i tèrmics de la cuina. L’APACEF, per la seva banda, elabora diàriament aquests àpats i els distribueix als centres que ho necessitin.

Amb la finalitat de donar continuïtat a aquest projecte i adaptar la cessió a les noves condicions d’elaboració, s’ha signat un nou conveni que tindrà una durada fins al mes de juliol del 2026 prorrogable anualment.

TOTES LES NOTÍCIES