Cames a punt per a gaudir del bon temps

Unes cames estupendes ben hidratades (Pexels)
Unes cames estupendes ben hidratades (Pexels)

Amb la pujada de les temperatures, arriba un moment molt esperat: el canvi d’armari. I no per la tabarra que suposa haver de moure les coses de lloc, sinó perquè tornem a recuperar els nostres vestits, faldilles, shorts… bikinis i vestits de bany! Les nostres cames anhelen veure la llum i presumir de margalló. Per això, ens preparem amb aquests consells i suggeriments de productes.

Cel·lulitis a ratlla

La cel·lulitis és una alteració de la pell que es caracteritza per l’aparició de clotets i pell de taronja, especialment a les zones de les cuixes, glutis i abdomen. El seu origen és multifactorial, però entre les principals causes trobem: l’acumulació de greix, la retenció de líquids i la mala circulació sanguínia. Una dieta rica en greixos saturats, el sedentarisme i els canvis hormonals també poden contribuir al seu desenvolupament.

Per a combatre-la, és essencial adoptar hàbits saludables, com portar una alimentació equilibrada, practicar exercici regularment i mantenir una hidratació adequada. A més, alguns ingredients actius, com la cafeïna, ajuden a estimular la circulació i a reduir l’acumulació de greix en la pell.Cames llises i sense flacciditat

La flacciditat de la pell es caracteritza per la pèrdua de to i elasticitat, la qual cosa li dona un aspecte caigut i sense forma. La pell es veu més fina i arrugada, i pot arribar a penjar en algunes zones. Factors com l’envelliment, la falta d’exercici, els canvis bruscos de pes i l’exposició al sol poden contribuir a la seva aparició.

Per a contrarestar-la, és fonamental realitzar exercicis específics que enforteixin els músculs de les cames, com els esquats i les gambades, que ajuden a tonificar i reafirmar la pell. Aplicar-nos diàriament cremes hidratants i reafirmants també pot millorar l’elasticitat de la pell i prevenir la flaccidesa. I, si volem reforçar la nostra rutina amb tractaments estètics, podem optar per la radiofreqüència o la mesoteràpia.Què hi ha dels genolls?

Es diu que tant els genolls com les mans delaten l’edat d’una persona, ja que el pas del temps queda reflectit en elles. Això es deu principalment al fet que la pell dels genolls és més fina que la d’altres parts del cos. A més, té menys densitat de col·lagen i quantitat de glàndules sebàcies pel que és una pell especialment seca que, al costat dels seus constants moviments per ser una articulació, afavoreix l’aparició de signes d’envelliment cutani.

Per a evitar-ho, cal estimular la formació de col·lagen i elastina, nodrir i hidratar molt, drenar la retenció de líquids i enfortir els quàdriceps, que són els que sostenen els genolls. També és recomanable exfoliar-les, almenys una vegada a la setmana.Per bellezactiva.com

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES