La policia deté el presumpte autor d’un assassinat comès a Encamp

La pleta de Vila d'Encamp
La pleta de Vila d’Encamp. Foto: ATV

Un home n’hauria assassinat un altre a la pleta de Vila, a Encamp. La policia ha detingut el pressumpte assassí aquest dilluns al matí al Tarter.

La víctima de 56 anys hauria mort per forts cops al cap produïts per un objecte contundent, al seu domicili a Encamp.

Els cossos d’emergències han rebut l’avís a les 03:27 de la matinada per un incendi. Quan han intervingut al pis han trobat el cadàver amb traces de violència.

Amb els primers elements obtinguts de l’enquesta policial s’ha obtingut un descriptiu del presumpte autor de la mort violenta. Amb això, la Policia ha engegat una operació “gàbia” en el Principat, i amb d’altres elements obtinguts en el transcurs de la investigació, “a les 08:15 hores el presumpte autor i amb la seva col·laboració és detingut prop de la vila del Tarter”, destaca la Policia en un comunicat. Es tracta d’un home de 31 anys, veí del Principat.

Els controls policials establerts a primera hora d’aquest matí han provocat importants retencions en diversos punts del país.

L’assumpte es troba judicialitzat i l’enquesta per esbrinar tots els elements que han portat a cometre el delicte estan en curs, segons informa la Policia en un comunicat.

 

Text: Andorradifusió/Redacció

TOTES LES NOTÍCIES