Aquest dilluns es presenta, a Andorra, el llibre “Accions dinamitzadores al Pirineu”

Portada del llibre Accions dinamitzadores al Pirineu
Portada del llibre Accions dinamitzadores al Pirineu (SAC)

Aquest dilluns, 16 de gener, a les 7 del vespre, al Museu Bici Lab Andorra, es durà a terme la presentació del llibre Accions dinamitzadores al Pirineu, que recull els articles de les 20 ponències presentades presencialment en les 18es Trobades Culturals Pirinenques, a la sala de plens de l’Ajuntament de Montanui, a la Ribagorça, l’octubre del 2021 i de les 13 més no presencials. Aquestes trobades estan coordinades per la Societat Andorrana de Ciències (SAC).

En la publicació es detallen diferents projectes que es realitzen a banda i banda del Pirineu, entre els quals, quatre d’autors andorrans, i els altres de l’Alt Urgell, de Cerdanya, de la Ribagorça, del Ripollès, del Berguedà, Aran, el Rosselló i d’altres territoris de la serralada.

L’acte serà presentat per la cònsol d’Andorra la Vella, Conxita Marsol; la ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach; el president de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana, Josep Santesmases; el president de l’Institut d’Estudis de l’Alt Urgell, Lluís Obiols; i Àngels Mach, presidenta de la SAC.

TOTES LES NOTÍCIES