Rècord d’inscrits a l’escola de neu del comú d’Encamp amb 191 infants i joves

Alumnes de l'Escola de Neu del comú d'Encamp
Alumnes de l’Escola de Neu del comú d’Encamp (Comú d’Encamp)

L’Escola de Neu del comú d’Encamp bat un nou rècord de participants, amb un total de 191 infants inscrits, de 5 a 17 anys, que des de gener fins a març podran aprendre una de les tres modalitats d’esquí que ofereix l’escola: esquí alpí, surf de neu i freestyle, durant els caps de setmana de 9 h a 13 h. 

Les famílies acompanyen els infants al peu del Funicamp o a la plataforma de Grandvalira al Pas de la Casa, i des d’allà els monitors comencen l’activitat amb cadascun dels grups durant tot el matí. Aquest ha estat el primer cap de setmana de la temporada. 

L’escola de neu té una durada d’onze caps de setmana, més la cloenda, que coincidirà amb el Festival del Row, tal i com ha explicat la cònsol major, Laura Mas, que ha acompanyat als infants en el primer dia de l’activitat. La cònsol major ha recordat que l’escola és una activitat que es duu a terme de de l’any 1999 i que té una valoració excel·lent per part de les famílies. Mas ha explicat que “és una activitat que té molt bona acollida i valoració per les famílies” i “és una format que agrada moltíssim per a viure la neu i aprendre” i ha afegit que “a més a més a un preu molt assequible per a poder donar resposta a tothom”.

L’escola de neu compta també amb places disponibles per a infants amb diversitat funcional.

TOTES LES NOTÍCIES