Aperitius per a combatre l’ansietat quan estàs a la feina

Un bol amb varietat de fruits secs
Un bol amb varietat de fruits secs (iStock)

Quan estem al nostre lloc de treball podem patir alguns moments d’ansietat. Menjar un aperitiu saludable i pràctic pot ser la millor opció per a controlar l’ansietat. També serà la millor opció perquè recuperis energia i desenvolupis amb més ganes el teu treball.

Compartim algunes opcions:

Grapat de llavors i fruits secs. Les llavors són riques en antioxidants i vitamines, i ens ajudaran a estimular la nostra activitat cerebral. Els fruits secs aporten calci i treuen l’ansietat.

Iogurt grec amb trossos de kiwi i flocs de civada. El iogurt t’aporta calci i proteïna, el kiwi, vitamina C, i la civada és bona per al teu cor.

Fruita fresca. L’ansietat provoca pressió, i es pot calmar amb un plat de fruita fresca que porti també pastanaga i cogombre.

Gelatina de fruites. És un clàssic inigualable des de fa força temps i mai ens falla, i en aquesta ocasió que millor que sigui la nostra aliada per a combatre les nostres ànsies de menjar a l’oficina.

Galetes integrals de civada i té Matxa. Les galetes de fibra ens ajudaran a controlar-nos en moments així i sobretot a calmar la nostra digestió que moltes vegades es danya per la mateixa ansietat. Mentre que el te Matxa està ple d’antioxidants i antiinflamatoris.

Xips casolanes de poma. Són molt saludables, i d’allò més pràctiques per a transportar i per a portar, ideals per a les tardes laborals.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES