Anglaterra s’imposa 0-5 a Andorra en la fase classificatòria de la Copa d’Europa de futbol

La selecció anglesa de futbol celebrant un gol a Andorra
La selecció anglesa de futbol celebrant un gol a Andorra. Foto: @England

Anglaterra s’ha imposat per 0-5 a Andorra en la fase classificatòria de la Copa d’Europa de futbol. Ho ha fet amb gols de Chilwell 17′, Saka 40′, Abraham 59′, Ward-Prowse 79′ i Grealish 86′.

La selecció anglesa ha sortit al camp “molt forta i amb les idees molt clares, buscant-nos l’esquena i atacant moltíssim”, ha valorat el capità dels tricolors, Marc Vales, que considera que els andorrans no han fet una bona primera part i “al final hem patit”.

“Sabíem que podíem patir a les nostres esquenes”, ha reconegut el seleccionador, Koldo Álvarez, que ha explicat que si jugadors de la qualitat dels anglesos tenen espai per fer jugades i “no és tan evident poder defensar-les”. “Sense córrer cap risc ens han trobat massa vegades”, ha lamentat Álvarez, i “hem patit massa” tot el partit, encara que a la segona part Andorra ha jugat millor.

“Ara a pensar amb San Marino, que per sort és la nostra gran final ara i preparats”, ha manifestat Vales, recordant que el proper partit de la selecció és aquest dimarts 12 d’octubre a San Marino.